Logo-Inspirant
Logo-Inspirant
Contact

Leerlingenvervoer

Gratis busvervoer

Leerlingen die binnen de regio van de school wonen, kunnen we met de bus ophalen en 's avonds weer thuisbrengen. De leerlingen moeten niet overstappen op een andere bus, de bus rijdt rechtstreeks naar school. Deze dienst is gratis.
Het leerlingenvervoer is voor de schoolgaande leerlingen. Als er geen school is, rijdt de bus niet, ook niet voor kinderen die naar de dagopvang gaan of in de leefgroep verblijven.

Tijdstip

Het uur waarop je vertrekt of thuiskomt kan je niet zelf kiezen. De bus moet een zo kort mogelijke weg volgen om de ene leerling na de andere op te halen of af te zetten.

Regio

We mogen je alleen ophalen en thuisbrengen als Zonnehart de dichtste type 2-basisschool of type 9-kleuterschool (van het vrije net) is waar je terecht kan. Als een andere type 2 of kleuter type 9 school van het vrij net dichter is, mogen we je niet ophalen. Maar als die dichtste school verklaart dat je niet bij hen terecht kan (omdat zij jou niet de juiste zorg kunnen bieden, omdat ze volzet zijn, omdat de zorginstelling volzet is of ze geen zorginstelling hebben, ...), mogen we je misschien wel ophalen.

Onze bus mag leerlingen ophalen in (gedeeltes van) Bekegem, Eernegem, Ettelgem, Ichtegem, Jabbeke, Koekelare, Moere, Roksem, Ruddervoorde, Torhout, Veldegem, Westkerke, Zedelgem, Zerkegem, ...

Neem contact op met de school om te weten of je recht hebt op gratis leerlingenvervoer naar Zonnehart.

Terugbetaling eigen vervoer

Ouders die binnen de regio wonen en hun kind zelf naar school brengen (met de auto of met het openbaar vervoer), kunnen een terugbetaling van vervoerskosten voor de leerling vragen. Neem contact op met de school om de voorwaarden te kennen.
 


Contact Inspirant Aartrijke | Zonnehart BuBaO

Adres
Sportlaan 18
8211 Aartrijke

E-mail
zonnehart@inspirant.be

Telefoon
050 54 84 35

Inspirant_0732