Logo-Inspirant
Logo-Inspirant
Contact

Hoe kun je Inspirant steunen?

Inspirant_0455 - - Steunen

De basiswerking van Inspirant is grotendeels door de overheid gesubsidieerd. Zo is er het VAPH, Agentschap Opgroeien, ESF en Katholiek Onderwijs Vlaanderen. Dit volstaat echter niet om aan de vele individuele noden, de vraag naar aangepaste hulpmiddelen en infrastructuur te voldoen. Jouw duwtje in de rug maakt een groot verschil. Ontdek de verschillende manieren waarop je ons kan steunen.


Giften en sponsoring

Je kan Inspirant of één specifieke entiteit binnen Inspirant steunen door een gift over te maken.

Geen fiscaal attest

Als je geen attest wil, schrijf je je gift over op naam van Inspirant vzw op rekeningnummer BE32 0910 1827 2102. In de mededeling vermeld je voor welke zorgvoorziening of school de gift bestemd is. Wij zorgen dat dit goed terecht komt.

Ben je een bedrijf?

Bedrijven kunnen een bewijs van storting krijgen om het gesponsorde bedrag als kost te boeken. Neem hiervoor contact op met het boekhouding team.

Fiscaal attest

Als organisatie die zorg én onderwijs verenigt, kan Inspirant vzw zelf geen fiscale attesten uitschrijven. We werken hiervoor samen met de Stichting Pelicano. Deze vzw bestrijdt kinderarmoede in België. Via Pelicano worden heel wat van onze kinderen en jongeren ‘gesponsord’ en ontvangt Inspirant vzw schenkingen van bedrijven. 

Als je een fiscaal attest nodig hebt, vul je dit formulier in.

Rechtstreeks storten kan ook op rekeningnummer BE31 0689 4271 6755. In de mededeling vermeld je voor welke zorgvoorziening of school de gift bestemd is. Wij zorgen dat dit goed terecht komt.

Particuliere fondsenwerving

Wens je zelf een actie of evenement op te zetten ten voordele van Inspirant of één van haar zorgvoorzieningen of scholen? Geld inzamelen ter gelegenheid van een geboorte, verjaardag, huwelijk? Dat kan!  Ook hiervoor werken we samen met de Stichting Pelicano.
Elke actie krijgt een unieke code. Vraag jouw unieke code vooraf aan via mail naar lieven.verdonck@inspirant.be
Je vermeldt deze code als mededeling bij jouw overschrijving op rekeningnummer BE31 0689 4271 6755. Geef de code door aan jouw deelnemers of genodigden. Zo weet je achteraf wie hoeveel heeft bijgedragen en kan je hen bedanken.


Trooper

We zoeken steeds sponsoring voor extra uitgaven: speelgoed, therapeutisch materiaal, renovaties, inrichten snoezel- en speelruimtes … Wil je ons graag steunen of ken je iemand die dat graag wil? 

Maak kennis met Trooper. Een  website voor al je online shopping die ervoor zorgt dat je Inspirant Aartrijke MFC gratis steunt met je online aankopen, zonder één euro meer te betalen.

Hoe werkt Trooper ?

 1. Je gaat naar de pagina op Trooper van Inspirant Aartrijke MFC
 2. Je kiest de webshop waar je wenst bij te kopen en klikt op de banner. De link weet zo dat jij ons wil steunen.
 3. Je doet gewoon je aankoop zoals altijd, zonder een euro extra te betalen.
 4. De shop betaalt een percentje aan Inspirant Aartrijke MFC. Gemiddeld krijgen wij € 5 per aankoop van €100. Geen paniek, wij weten niet wat jij online shopt.

Er zijn al heel wat webshops waar je iets bij kan kopen via Trooper. Surf naar https://www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/inspirantaartrijke en ontdek het aanbod:

 • Massa’s electronica & veel meer (Coolblue, Krefel, Selection…)
 • Het meest fantastische speelgoed (Fun,Bart Smith, Maxitoys…)
 • Een leuk weekendje weg (Booking.com, Travelbird, Expedia, Cheaptickets, Sunweb…)
 • Mooie kleren (JBC, De Bijenkorf, CKS, Torfs….)
 • Een lekker parfum/mooie make-up (ICI Paris XL, Apotheek-Online…)
 • Een cadeautje (L’Occitane, Eci, Mamzel, cadeaus.be, Coolgifts…)
 • Een aantal goeie flessen wijn (Wijnbeurs)
 • En nog veel meer… (Decathlon, Collishop, Collect & Go, Torfs, Hema, …

Je bent niet alleen aan het shoppen, je bent ons ook aan het steunen.  Aarzel zeker niet om dit ook te laten weten bij familie, vrienden, … .