Logo-Inspirant
Logo-Inspirant
Contact

Ben je op zoek naar werk?

Inspirant_0428 -  - Werk

Bij Inspirant in ’t dorp kan je terecht voor een atelierwerking op jouw maat of zoeken we samen naar een geschikte werkplek op de arbeidsmarkt. Zoeken naar een geschikte werkplek op de arbeidsmarkt, doen we samen met jou via onze begeleidingsdienst.

Uit onze atelierwerking kies je zelf uit dagbesteding, enclavewerking of begeleid werken. Het aanbod dagbesteding is afgestemd op jouw mogelijkheden. Je kan kiezen uit één van onze ateliers: industrieel, voeding, hout of crea. Samen met een coach stel je jouw individueel weekschema op. Je kan terecht op de sites Bitterzoetlaan en de Bollaard.

Je kan ook enclavewerking doen. Je voert samen met een begeleider taken in het gewone arbeidscircuit uit. Een andere mogelijkheid is begeleid werken. Je gaat aan de slag als vrijwilliger binnen het gewone arbeidscircuit. De jobcoach zoekt samen met jou een werkplek afgestemd op jouw interesses en vaardigheden.

Weet je nog niet helemaal wat je graag zou doen?  Of wil je gewoon eens iets uitproberen?  We verkennen graag samen met jou de mogelijkheden. Je kan het vergelijken met een stage, maar waarbij jij op je eigen tempo het werken kan ervaren. 


Neem contact op met

Tanja Spielberg (Klein) -  - Werk

Naam
Tanja Spielberg

Adres
Bitterzoetlaan 5a, 8670 Oostduinkerke

Email 
Stuur een email

Telefoon 
058 53 38 59