Logo-Inspirant
Logo-Inspirant
Contact

Stagiair | Jobstudent | Vrijwilliger

Bij Inspirant kan je in de zorg en in het buitengewoon onderwijs stage lopen en als vrijwilliger aan de slag. In onze zorgvoorzieningen kan je als jobstudent werken.

Maak kennis met onze kinderen, jongeren of volwassenen met een beperking én met een team van hartelijke collega’s. 

 

Stagiair

Inspirant_0339 -  - Stagiair-Jobstudent-Vrijwilliger

Sta je met twee benen in je opleiding en zet je de stap naar een stage? Bij Inspirant kan je stage lopen in de zorg en in het buitengewoon onderwijs. 

Verkies je een pedagogische of een logistieke stage? Je bent zeker van een leerrijke en ervaringsgerichte stageplaats.

Word je al enthousiast? Bij Inspirant kies je welke werking het best bij jouw interesseveld past. We begeleiden je stap voor stap. Je komt met diverse situaties en doelgroepen in contact. Je leert hoe het is om met collega’s samen te werken. En wie weet kom je na je stage wel terug voor een vakantiejob of job.

Informatie over de pedagogische aanpak vind je bij elke entiteit terug. 

Meer weten?

Voor een pedagogische stage:

Inspirant in 't dorp: 📧sandra.snick@inspirant.be
Inspirant aan zee: 📧charlotte.ameloot@inspirant.be
Inspirant Aartrijke:  📧sabine.defauw@inspirant.be

Voor een logistieke stage: 📧jan.depotter@inspirant.be


Jobstudent

Inspirant_0345 -  - Stagiair-Jobstudent-Vrijwilliger

Tijdens de schoolvakanties zijn er in de zorgvoorzieningen vakantiewerkingen op verschillende locaties. Werk je graag met kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking of ben je op zoek naar een studentenjob binnen de logistieke of technische dienst? Dan vind je bij Inspirant een toffe studentenjob.

Dit is werken mét vakantiegevoel. Een uitstap naar de strandcabine, waterspelletjes, springkastelen, naar het bos, een kunsttentoonstelling, op stap met de paardevissers, BBQ…

Je wordt deel van onze dagelijkse gezelligheid. Een team van collega’s staat voor je klaar om samen aan de slag te gaan. 

Je krijgt een verloning voor je werk. Er zijn jobs beschikbaar in verschillende periodes en van diverse duur.

Twijfel je nog over een studiekeuze in de zorg? Of ga je binnenkort op zoek naar een stageplaats? Dan is een studentenjob een ideale manier om met Inspirant kennis te maken.

Meer weten?

Zie hierboven de contacten per locatie (pedagogische en logistieke stages)


Vrijwilliger

Als vrijwilliger vorm je een aanvulling op de professionele hulp binnen de zorg en het buitengewoon onderwijs. Je bent een belangrijke schakel in het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening.

Er zijn verschillende manieren waarop je vrijwilliger kan zijn. Onze vrijwilligers zeggen veel voldoening te halen uit de tijd die ze bij ons spenderen. Wil je ook graag vrijwilliger worden? Het kan!

Contact