Logo-Inspirant
Logo-Inspirant
Contact

Steun ons

Doe je online aankopen via Trooper

Koop bij al jouw favoriete webshops via onze pagina. Het kost jou geen cent meer, Zonnehart krijgt een percentje. Doen? Klik hier om naar Zonneharts Trooperpagina te gaan. Op deze pagina staan links naar webshops. Als je via die links op Zonneharts Trooperpagina naar de webshop surft, weet de shop welke vereniging jij wil steunen. De link doet het werk, en jij kan gewoon shoppen zoals je normaal shopt, zonder €1 extra uit te geven. Van elke aankoop die jij doet, gaat er een percentje naar Zonnehart. Iedereen blij!

Geef gebruikte batterijen meer naar Zonnehart

Steunbatterijeninzameling -  - Steun ons

Zonnehart zamelt gebruikte batterijen in met de Bebat-actie. We krijgen van Bebat een kleine vergoeding per kg verzamelde batterijen. Je mag dus altijd gebruikte batterijen meegeven of brengen naar Zonnehart.

Geef gebruikte inktpatronen mee naar Zonnehart

Zonnehart zamelt gebruikte inktpatronen van printers ("cartridges") in en oude gsm's. We krijgen een kleine vergoeding voor sommige soorten originele cartridges. Breng dus gerust je lege cartridges en afgedankt gsm's naar Zonnehart.

Nu en dan eens een handje toesteken

Steunalsvrijwilliger1 -  - Steun ons

Wil je vrijwilligerswerk doen bij gelegenheden, zoals een handje toesteken op festiviteiten, meehelpen bij een uitstap, enz. ? Neem contact op met de school

Vrijwilligerswerk op regelmatige basis

Heb je interesse om op regelmatige basis te komen helpen, zoals een dag in de maand of een halve dag per week? Werk je graag met kinderen, werk je graag in de tuin of zie je het zitten om nu en dan klusjes en herstellingen uit te voeren? We beluisteren graag je ideeën. Neem gerust contact met ons op.

Een schenking doen

We gebruiken schenkingen voor de aankoop van materialen om de klaswerking te ondersteunen. Dat kan gaan van meubilair over ICT-materiaal tot didactische materialen en speelgoed. Als je specifieke wensen hebt i.v.m. de besteding van je gift, mag je dat zeker met de school bespreken, dan houden we daar rekening mee. Als je een fiscaal attest wenst, kan je storten op het rekeningnummer van vzw Inspirant BE19 4764 1013 7112. Vermeld desgewenst dat de gift voor Zonnehart bedoeld is. Ook legaten zijn mogelijk.

Ons steunen met je vereniging

Zonnehart is voor haar werking afhankelijk van de steun van serviceclubs en lokale verenigingen. Neem contact op met de school om af te spreken hoe we kunnen samenwerken.


Contact Inspirant Aartrijke | Zonnehart BuBaO

Adres
Sportlaan 18
8211 Aartrijke

E-mail
zonnehart@inspirant.be

Telefoon
050 54 84 35

Inspirant_0732